Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، جمعه بازار جویبار که قدیمی ترین بازار سنتی مازندران به قدمتی بیش از یک قرن به شمار می رود ، از نخستین جمعه ماه اسفند سال ۹۸ و یک هفته پس از ورود ویروس کرونا در مازندران بسته شد و تعطیلی آن بدون وقفه ادامه یافت.

اگر چه اوایل تیر ماه پارسال پس از فروکش کردن موج نخست همه گیری کرونا یک بار اعلام شده بود که این بازار دوباره فعال می شود ، ولی این برنامه عملا به خاطر شروع موج دوم کرونا در مازندران عملی نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شهردار جویبار روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه فعالیت جمعه بازار این شهر با آغاز شیوع ویروس کرونا تعطیل شده بود ، گفت : تصمیم برای بازگشایی این بازار که نقش مهمی در معیشت مردم منطقه دارد ، در شورای تامین شهرستان و با مشورت شبکه بهداشت و درمان اتخاذ شده است.

همت محمد نژاد افزود : البته فعالیت این بازار با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و به صورت آزمایشی جمعه هفته جاری از سر گرفته می شود و جمعه هفته آینده هم باز خواهد بود.

وی توضیح داد : شهرداری برای این که فاصله فیزیکی در بازار رعایت شود ، اقدام به خط کشی محوطه کرده است و ضرورت رعایت سایر پروتکل های بهداشتی کرونایی را به فعالان این بازار یادآور شده است.

محمدنژاد با فراخواندن کاسبانی که جمعه هفته جاری بساطشان را در بازار سنتی این شهر پهن می کنند به رعایت تمامی مقررات کرونایی ، گفت : تمامی کاسبان و بازاریان باید در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی توسط خودشان و مراجعه کنندگان احساس مسئولیت کنند ، چون تداوم فعالیت بازار بستگی کامل به ارزیابی این مهم در دوره فعالیت آزمایشی دارد.

شهردار جویبار همچنین تاکید کرد که جمعه بازار همانند قبل از کرونا با حضور تمامی مشاغل به فعالیت باز نمی گردد و توضیح داد : برای بازگشایی کباب فروشی ها هنوز تصمیمی اتخاذ نشده است و چنانچه تصمیم جدیدی در این زمینه گرفته شود ، اطلاع رسانی خواهد شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان جویبار هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه جمعه بازار این شهرستان روز یازدهم تیر ماه به شکل محدود و بدون فعالیت کبابی ها و قصابی ها برپا می شود، گفت : فعالیت این بازار در جمعه هفته جاری به صورت آزمایشی است و پس از آن در نشستی با ارزیابی میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در باره فعال ماندن یا تعطیلی تصمیم گیری خواهد شد.

مهدی فکوری علت موافقت با بازگشایی این بازار را کاهش شمار بیماران بستری در بیمارستان این شهرستان برشمرد و بدون ذکر آمار ، افزود : میزان بستری در بیمارستان شهید عزیزی جویبار به کمترین تعداد در یک سال اخیر رسیده است.

جمعه بازار جویبار با قدمتی بیش از یک قرن تا پیش از شیوع کرونا هر هفته پذیرای خریداران بی شماری از نقاط مخلف شهرستان های مازندران و سایر استان ها بود. در این بازار میوه ، سبزی ، ماهی ، صنایع دستی ، ابزار و ادوات کشاورزی ، پوشاک و دیگر کالاهای مورد نیاز عرضه می شود.

مازندران دارای بازارهای روز و هفتگی زیادی است ولی جمعه بازار جویبار از شهرت کشوری برخوردار است. جمعه بازار شتارود ، جمعه بازار امامزاده شاه رضا در روستای پهناب جویبار، پنجشنبه بازار جاده قدیم آمل ، پنجشنبه بازار بابل ، پنجشنبه بازار بهمنیر ، پنجشنبه بازار امامزاده ابراهیم بابلسر، چهارشنبه بازار قائمشهر، سه شنبه بازار میر بازار بابلسر، سه شنبه بازار مشترک روستاهای قلعه گردن و خرم آباد تنکابن و یکشنبه بازار دوازده چشمه آمل از بازماندگان بازارهای فعال سنتی در مازندران هستند.

برچسب‌ها جویبار پروتکلهای بهداشتی مازندران بازار جمعه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جویبار پروتکلهای بهداشتی مازندران جویبار پروتکلهای بهداشتی مازندران بازار جمعه پروتکل های بهداشتی جمعه بازار جویبار پنجشنبه بازار جمعه هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۰۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!

جلال محمودزاده یکی از نمایندگان مخالف تعطیلی روز پنج شنبه گفت: ما با دنیا چهار روز ارتباط نداریم. در تهران پنج شنبه و جمعه و در دنیا شنبه و یکشنبه تعطیل است که در یک هفته چهار روز در ارتباط نیستیم. برای اینکه ما بتوانیم از هر نظر فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با دنیا برقرار کنیم، بهتر است با دنیا هماهنگ باشیم، اما اگر ما جمعه و شنبه را تعطیل کنیم حداقل یک روز به ارتباطاتمان با دنیا اضافه می‌شود و این اتفاق می‌تواند برای اقتصاد کشور خوب باشد.

 

به گزارش جماران، لطف الله سیاهکلی عضو کمیسیون صنایع گفت: مجلس این قانون را تصویب کرده بود و روز آن را در اختیار دولت گذاشت و دولت متناسب با برنامه‌های خود باید تنظیم کند. آنچه مهم است مردم ما نیازمند به استراحت و تفریح هستند، شاید میزان کار مفید در کشور کم باشد و باید به دو روز تعطیلی ارتقا پیدا می‌کرد که این اتفاق افتاد.

وی افزود:نکته دیگر رابطه ایران با دیگر کشور‌ها و حتی خیلی از کشور‌های مسلمان است که با سال میلادی کار می‌کنند. سال میلادی شنبه و یکشنبه را تعطیل می‌داند و ما جمعه را تعطیل می‌دانیم؛ حتی پنج شنبه جزو تعطیلی اعتقادی و اسلامی نیست. جمعه تنها تعطیلی اعتقادی ما است، اما آنچه برای ما مهم است این است که تعطیلی جمعه برقرار بماند و برای پنج شنبه یا شنبه دولت هر تصمیمی بگیرد خوب است. کسانی که نگران هستند باید بدانند در اعتقادات ما صرفا جمعه روز تعطیل است.

من و سایر همکارانم با تعطیلی پنج شنبه مخالف هستیم

محسن علیزاده عضو کمیسیون اقتصادی با توجه به شرایط اقتصادی کشور یکی از مخالفان تعطیلی روز پنج شنبه گفت: متأسفانه مسأله‌ای که مورد توافق دولت و کمیسیون اجتماعی قرار گرفت این بود که روز پنج شنبه را تعطیل کنند. اگر این اتفاق بیافتد ما روز پنج شنبه و جمعه را تعطیل خواهیم داشت و دو روز شنبه و یکشنبه در سایر نقاط دنیا تعطیل است. این در حالی است که ما ۴ روز را با تجارت دنیا ناهماهنگ هستیم. در صدد این هستیم خود را هماهنگ‌تر کنیم. در این صورت باید شنبه را تعطیل کنیم اگر این موضوع در صحن به آن پرداخته شود من و سایر همکارانم که به این موضوع مقید هستیم مخالفت کنیم.

جعفر قادری نماینده مردم شیراز از وجود یکسری جریان‌های مذهبی در خصوص اجازه ندادن تعطیلی شنبه، گفت: شاید یکسری از جریان مذهبی اجازه ندهند و همراهی نکنند و اگر چنین امکانی مهیا می‌شد و انطباق ما با کشور‌های دیگر بیشتر صورت می‌گرفت، بهتر بود. ما با وجود چهار روز تعطیلی امکان ارتباط نداریم و این امر اثر سوء خود را در مسائل اقتصادی خواهد گذاشت؛ در حالی که یکسری افراد به آن قید و بند مذهبی می‌دهند. اما به نظر من اگر به جای پنج شنبه، شنبه تعطیل شود مسأله‌ای پیش نمی‌آید.

وی در مورد تنها مزیت تعطیلی پنج شنبه، گفت: مزیت تعطیلی پنج شنبه در مسأله گردشگری است و در این حوزه کمک می‌کند.

دیگر نماینده موافق تعطیلی روز پنج شنبه محمدحسن آصفری گفت: امروز تمام مبادلات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی از طریق فضای مجازی صورت می‌گیرد، اما آنچه گفته می‌شود که برای ما مشکلات اقتصادی بوجود می‌آورد بهانه است. ما هر روزی را که تعطیل کنیم به یک جا برمی‌خورد. اگر دلیل می‌آورند که شنبه تعطیل نشود و با دنیا ۴ روز به اختلاف میخوریم قبول ندارم؛ به این جهت که تمام مبادلات ما از طریق اینترنت صورت می‌گیرد و دلیل مناسبی نیست.

وی در خصوص اینکه برخی روز شنبه را روز یهود می‌دانند، گفت: من این نظرات را کارشناسی نمی‌دانم؛ این نظرات جنبه‌های سیاسی و جناحی دارد. ما اگر می‌خواهیم قانونی تصویب کنیم، باید شامل عموم شود که این قانون شامل عموم نمی‌شود. زیرا ۲ میلیون و ۲۰۰ نفر را شامل می‌شود، در حالی که ما ۱۱ میلیون نیروی کار داریم، تکلیف آنان چه می‌شود؟! در این‌باره ما باید چاره‌ای بیندیشیم.

اگر بنا است تصمیمی گرفته شود پنج شنبه به عنوان روز تعطیل هفته انتخاب شود

احمد راستینه هفشجانی سخنگو کمیسیون فرهنگی در خصوص حتمی بودن تعطیل روز پنج شنبه، گفت: افزایش بهره‌روی یکی از ضرورت‌های مهم در شاخص‌های کار و فعالیت در هر کشوری است. هر جامعه‌ای هر چه به سمت افزایش بهره وری و استفاده صحیح از زمان و فعالیت نیرو‌های اداری خود حرکت کند، طبیعتا سبب تقویت کارکنان، حفظ خانواده، ارتباط افراد با خانواده و جلوگیری از هدررفت وقت‌های بلااستفاده و افزایش بهره‌وری منتهی خواهد شد.

وی افزود: آنچه که خیلی مهم است، این است که بسیاری از هزینه‌های دستگاه‌های ما به خاطر عدم استفاده بهینه از زمان، هزینه‌های مازادی است که بر اقتصاد کشور بار می‌شود. افزایش ساعت کاری با تمرکز بر ارتقا ساعت بهره‌وری چند حسن دارد؛ ارتقا ارتباط کارکنان با خانواده را تقویت می‌کند و افزایش بهره‌وری را رقم میزند و طبیعتا می‌تواند موثر باشد.

وی افزود: بنا داریم اگر از روز‌های هفته روزی به تعطیلی هفته و کاهش ساعات اداری کارکنان اضافه شود، پنج شنبه باشد که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است.

همچنین با توجه به اینکه بخش زیادی از فعالیت‌های اقتصادی استفاده از ظرفیت‌های دورکاری، اقتصاد دیجیتال، فضای مجازی و در بستر شبکه وب انجام می‌شود، به نظر می‌رسد خللی در فعالیت اقتصادی شکل نمی‌گیرد، بهره وری افزایش پیدا می‌کند، ارتباط افراد در فعالیت اجتماعی توسعه پیدا می‌کند، ساعات کاری به صورت بهینه هدفمند می‌شود و ارتباط اعضای دولت و کارکنان با خانواده ارتقا پیدا می‌کند. پس به نظر من، اگر بنا است تصمیمی گرفته شود پنج شنبه به عنوان روز تعطیل هفته انتخاب شود.

دیگر خبرها

  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • فعالیت سامانه بارشی در خراسان رضوی
  • حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی
  • صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در مازندران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی در هرمزگان/ وزش باد‌های نسبتاً شدید
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی در هرمزگان/ مواج شدن دریا
  • استمرار فعالیت سامانه بارشی در لرستان تا روز شنبه
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • مسافران تعطیلات آخر هفته مراقب باشند/ بارندگی در این مناطق شدید خواهد بود
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان