Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جویبار گفت: جمعه بازار جویبار نیز در حال ثبت ملی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صاحب دهشت در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به فرارسیدن هفته گردشگری اظهار کرد: شعار هفته گردشگری که از 5 مهرماه آغاز و تا 11 مهر ادامه دارد "آموزش، اشتغال و مهارت" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی یکی از مشکلات جامعه امروز را بیکاری دانست و افزود: با توجه به این شعار هدف ما قشر دانش‌آموز است که با آشنایی با مشاغل مربوط به گردشگری و همچنین آموزش در این حوزه، دیگر پس از فارغ التحصیلی مشکل اشتغال نداشته باشند.
 
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جویبار به یکی از برنامه‌های هفته گردشگری اشاره و عنوان کرد: یکی از برنامه‌های ما در این هفته آموزش دهیاران روستاهای شهرستان جویبار با موضوع بومگردی است که در این راستا بازدیدهایی از برخی اقامت‌های بومگردی در شهرستان‌های همجوار خواهیم داشت.
 
دهشت تأکید کرد: اقامتگاه‌های بومگردی یکی از ابتدایی‌ترین نوع توسعه گردشگری است که هم برای گردشگر و هم سرمایه‌گذار مقرون به صرفه است همچنین توجه به این موضوع می‌تواند موجب رونق گردشگری مزرعه و کشاورزی شود.
 
وی با بیان اینکه 50 واحد خانه مسافر ثبت نشده در جویبار وجود دارد اظهار کرد: 4 واحد پذیرایی، 2 واحد اقامتی (سوئیت) ثبت شده و 50 خانه مسافر ثبت نشده در جویبار فعالیت می‌کنند که از نظر سازمان واحدهایی که تاکنون به ثبت نرسیده‌اند غیرمجاز تلقی می‌شوند.
 
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جویبار از ثبت ملی 22 اثر در این شهرستان خبر داد و گفت: 22 آثار  طبیعی و تاریخی در شهرستان جویبار شامل 12 تپه، 5 پل، 2 سقانفار، یک تکیه، یک خانه تاریخی و یک امامزاده به ثبت ملی رسیده‌اند.
 
دهشت افزود: جمعه بازار جویبار نیز در حال ثبت ملی است.
 
وی با بیان اینکه جویبار به شهرپل‌های تاریخی شهرت دارد اظهار کرد: بیشتر پل‌های تاریخی جویبار به دوران صفویه مربوط می‌شود زیرا شهرستان جویبار در آن دوره در مسیر تجاری فرح‌آباد به مشهدسر قرار داشت که برای عبور از رودخانه‌ها مجبور به ساخت پل شدند که از آن زمان پنج پل باقی مانده است.
 
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جویبار با اشاره به کمبود اعتبار برای ترمیم پل تاریخی سیکاپل گفت: متأسفانه به دلیل کمبود اعتبارات استانی، ترمیم سیکاپل هنوز به پایان نرسیده که امیدواریم تا سال آینده این ترمیم به پایان برسد.
 
دهشت به عبور مرور خودروهای سنگین از پل ازان هشدار داد و افزود: اگر می‌خواهیم پل ازان نیز به سرنوشت سیکاپل دچار نشود باید از عبور مروز خودروهای سنگین از روی این پل جلوگیری شود و مسیر جایگزینی برای رفت‌وآمد وسایل نقلیه مشخص شود.
 
وی به مشکلات پیش‌روی گردشگری شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: نبود زیرساخت‌های لازم برای دسترسی به ساحل جویبار و همچنین پراکندگی مراکز جمع‌آوری ضایعات در ورودی و اطراف شهر یکی از مشکلات در این بخش است که باید همه این مراکز در یک نقطه ساماندهی شوند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۹۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آرمان وطن‌دوست در جلسه کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی استان کردستان اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری کردستان و با هدف ارزیابی فعالیت، صدور مجوز، تعلیق، لغو فعالیت و رسیدگی به شکایات، تعداد ٩ پرونده مربوط به بخش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری مورد بررسی قرار گرفت.   معاون اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: با نظر اعضای حاضر در این کمیته برای تأسیس سه دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در استان موافقت شد.   او با بیان اینکه با صدور این سه مجوز تعداد دفاتر خدمات‌مسافرتی و گردشگری دارای مجوز استان به ٦٤ مورد افزایش یافت، عنوان کرد: همچنین برای سه مورد شکایت از دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان رای صادر، دو دفتر لغو مجوز و یک مورد تجدیدنظر شد.    وطن‌دوست یادآور شد: عملکرد دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان به‌صورت مستمر ارزیابی و مواردی مانند نحوه برگزاری تور‌های مسافرتی و ارائه خدمات به مشتریان، اعتبار پروانه بهره‌برداری، نحوه فعالیت، وضعیت عمومی دفاتر خدمات مسافرتی، حضور مستمر و فعال مدیر عامل و مدیران فنی در دفاتر خدمات مسافرتی و... بررسی و با متخلفان و برگزارکنندگان تور‌های بدون مجوز برخورد جدی می‌شود.   معاون اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با تاکید بر اینکه باید رفاه و امنیت گردشگران در اولویت باشد، بیان کرد: تأسیسات گردشگری کردستان از جمله دفاتر مسافرتی باید خدمات مناسبی را در اختیار گردشگران قرار دهند، تا بتوان شاهد رونق گردشگری در استان بود.

دیگر خبرها

  • دستگیری ۲ پزشک قلابی طب سنتی در رشت
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • پزشکان قلابی طب سنتی در رشت دستگیر شدند
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • سرقت خودرو در پوشش مسافر
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • توقیف تجهیزات حفاری غیرمجاز در خرامه