Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار جویبار گفت: اگر اعضای شورا موافقت کنند جلسه‌ای با حضور نیروی انتظامی و دادستان برگزار شود تا تکلیف پیمانکار جمعه بازار مشخص شود.به گزارش بلاغ، در اولین جلسه سؤال از شهردار که با بیان ۱۴ سؤال از شهردار 10 روز پیش در محل شورای شهر برگزار شد که پاسخ‌های داده‌ شده توسط شهردار برای اعضای شورا قانع‌کننده نبود و این نشست و پرسش از شهردار جویبار پس از گذشت 10 روز با حضور خبرنگاران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شهردار جویبار در این نشست در پاسخ به این سؤال که چرا پس از گذشت دو ماه از برگزاری مزایده انتخاب پیمانکار جمعه‌بازار، فرد نهایی هنوز اعلام‌ نشده، گفت: اماکن نیروی انتظامی و دادستانی طی نامه‌ای نظرات متفاوتی در مورد افراد اول تا سوم داده‌اند و هنوز پاسخ درستی در تائید نهایی سه فرد برگزیده اعلام نکردند.

یاری سراجی با اشاره به اینکه برگزاری این مزایده به‌صورت کامل قانونی برگزار شد، اظهار کرد: اگر اعضای شورا موافقت دارند جلسه‌ای با حضور نیروی انتظامی و دادستان برگزار شود تا تکلیف پیمانکار بازار مشخص شود.

شهردار جویبار با اعلام اینکه با توجه به وضعیت درآمدی، برگزاری مناقصات عمومی با استقبال پیمانکاران مواجه نخواهد بود، افزود: بر همین اساس اجرای طرح‌های بهسازی، زیرسازی و آسفالت معابر از طریق مزایده محدود انجام شد که پروژه‌ها باقیمت مناسب و کیفیت عالی از طریق پیمانکاران در سطح شهر انجام شود.

وی بیان کرد: اعتبار 508 میلیون تومانی برای تأمین قیر امیدواری تازه‌ای برای اجرای طرح‌ها برای پیمانکاران شده است.

یاری با اشاره به اینکه اردیبهشت و خرداد سال جاری با بحران اقتصادی بزرگ در کشور مواجه بودیم، خاطرنشان کرد: نوسانات بازار و قیمت قیر موجب استقبال کم پیمانکاران از طرح‌های به مزایده گذاشته‌شده شهرداری شده بود.

شهردار جویبار از کمی اعتبار در خصوص اجرای مناسب طرح‌های شورای ترافیک در جویبار اشاره کرد و گفت: در سال جاری ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار برای بهسازی و هدایت آب‌های سطحی در منطقه حیدرآباد جویبار در نظر گرفته شد.

وی از تخصیص اعتبار دولتی برای ورودی و خروجی شهر جویبار برای نخستین بار خبر داد و اظهار کرد: حدود ۴۰۰ میلیون تومان برای این منظور از محل اعتبارات تملک و توازن دارایی شهرستان در نظر گرفته‌ایم.

شهردار جویبار با اعلام اینکه در این دوره بیشترین فشار به بدهکاران شهرداری اعمال شد، تصریح کرد: سعی خواهیم کرد هرچه سریع‌تر این مطالبات وصول شود و اگر وصول بدهکاری توسط این افراد انجام نشود، شهرداری اقدام به توقیف اموال خواهد کرد.

شهردار جویبار در ادامه گفت: باید نقاطی در سطح شهر برای دست‌فروشان شهر انتخاب شود تا دست‌فروشی این افراد موجب سد معبر خیابان‌ها و میادین سطح شهر نشود.

یاری بیشترین هزینه‌های شهرداری را هزینه‌های جاری بیان کرد، گفت: علت مسدود شدن حساب شهرداری مربوط به بدهی پیمانکاران به تأمین اجتماعی و دارایی از سال ۷۹ بوده است که این مسئله حل‌شده و این مشکل یکی دو روز آینده برطرف می‌شود.

اسماعیل فولادی عضو شورای شهر جویبار نیز با اشاره به اینکه پیمانکار جمعه‌بازار هرچه سریع‌تر باید توسط شهرداری مشخص شود، گفت: اولویت در آسفالت کوچه‌های خاکی بایدتوسط شهرداری مشخص شود.

وی به اجرای مصوبات شورای ترافیک تأکید کرد و گفت: اگر خون کسی در تصادفات درون‌شهری ریخته شود، به گردن شهرداری خواهد بود و باید به این نکته اذعان داشته باشیم اگر تصادف در نقطه‌ای از شهر زیاد است وجود مشکلی در آن منطقه است.

این مسئول به‌کارگیری مشاور جدید بکار گرفته‌شده در شهرداری را سم دانست و خاطرنشان کرد: بکار گیری این مشاور باید در چارچوب قانونی مشخص و برای اعضای شورا تبیین شود.

فولادی بیان کرد: کاشت نهال‌های انجام‌شده توسط شهرداری مناسب نبوده و جز سرانه سبز شهری محسوب نمی‌گردد.

بخشیان عضو دیگر شورای اسلامی شهر جویبار نیز با بیان اینکه شهردار باید اعضای شورا را در کنار خود ببیند، گفت: کوتاهی برخی از مسئول بخش‌های شهرداری متوجه شهردار است و خود شهردار باید در این زمینه توضیح دهند.

قائمی دیگر عضو شورا در این نشست با خطاب دادن به شهردار خواستار مشخص شدن هرچه سریع‌تر پیمانکار جمعه‌بازار شد و گفت: مناقصه آسفالت معابر شهر نیز باید انجام شود تا قبل فصل بارش آسفالت کوچه‌های خاکی شهر به سرانجام برسد.

وی بیان کرد: وضعیت وصول مطالبات شهرداری باید مشخص شود و انجام امور شهرداری باید با مشورت اعضای شورا انجام شود.

محمد فقیه از اعضای شورای شهر جویبار در جلسه پرسش و پاسخ با شهردار با اعلام اینکه اسناد مالی ۹۶ شهرداری باید خیلی قبل‌تر مشخص می‌شد، گفت: عدالت باید در بین محلات توسط شهرداری لحاظ شود و ورودی شهر آبروی هر شهرداری هستند که امیدواریم شهردار جویبار به این مسئله واقف باشند.

رئیس شورای اسلامی شهر جویبار بابیان اینکه لکه‌گیری محلات حیدرآباد، تازه آبادو باغبان محله باید هر چه زودتر انجام شود، گفت: کم‌کاری افرادی که نظر شهردار به تخلفات و کم‌کاری از سوی آنان است، باید برای شورای شهر مشخص شود.

قابل‌ذکر است با موافقت اعضای شورای شهر جویبار علی یاری سراجی همچنان به فعالیت خود به‌عنوان شهردار جویبار ادامه خواهند داد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۲۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در دیدار رئیس قوه قضائیه با خانواده‌ها و پرسنل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: از رئیس قوه قضائیه بابت دستور و موافقت با برگزاری همایش خانواده دستگاه قضائی استان هرمزگان که در نوع خود کم‌سابقه است قدردانی می‌کنم.

وی در ادامه به ارائه بخشی از عملکرد مجموعه قضائی استان هرمزگان پرداخت و گفت: ورود به موقع مجموعه قضائی استان هرمزگان به موضوع عدالت اجتماعی و اجرای صحیح قوانین باعث شده که تنها طی دو سال اخیر ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با انتقال پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های بزرگ، به عنوان عوارض و سهم، به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شود.

قهرمانی افزود: پس از دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص رفع مشکل افراد فاقد شناسنامه، امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مجموعه قضائی استان هرمزگان، هیچ ایرانی بدون شناسنامه‌ای در این استان وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین از فروش پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای متروکه و تعیین تکلیف چهار هزار و ۲۰۰ پرونده متروکه شامل ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های قضائی صورت گرفته طی دو سال اخیر خبر داد.

قهرمانی در ادامه، فروش ۲۲ هزار دستگاه وسیله نقلیه موجود در پارکینگ‌های راهور به ارزش بیش از ۳۸ میلیارد تومان که در نتیجه اقدامات دستگاه قضائی استان هرمزگان صورت گرفته است را انقلابی در حوزه امانتداری نسبت به اموال مردم دانست.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه، از رفع تصرف از اراضی دولتی در ۴۷۳ فقره پرونده به میزان هزار و ۶۳۴ هکتار و به ارزش ۹ هزار میلیارد تومان، حدنگاری صددرصدی اراضی ملی و ۶۷ درصدی اراضی کشاورزی استان هرمزگان و همچنین صدور ۹۰ تا صد در صد اسناد حریم دریا، شهرک‌های صنعتی و جنگل‌های مانگرو خبر داد.

گفتنی است در این مراسم، نمایندگان قضات، بانوان کارمند، کارکنان اداری، همسرانِ معلم کارکنان قضائی و شوراهای حل اختلاف دستگاه قضائی استان هرمزگان، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

همچنین در جریان این مراسم به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم، با حضور رئیس قوه قضائیه از ۱۰۰ تن از همسران معلم کارکنان قضائی استان هرمزگان، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6094870

دیگر خبرها

  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • تجمع اعتراضی متقاضیان نهضت ملی مسکن مقابل استانداری
  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس