Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@18:48:54 GMT

وجود ۴۰۰ کوچه خاکی در جویبار

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۶۴۸۰۹

وجود ۴۰۰ کوچه خاکی در جویبار

به گزارش خبرنگار مهر علی یاری سراجی شنبه شب به مناسبت ۱۴ تیر روز شهرداری و دهیاری هادر گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در سطح شهر جویبار حدود ۴۰۰ کوچه خاکی وجود دارد، گفت: برای اتمام آسفالت تمامی این کوچه های خاکی نیاز به اعتبارات چندین میلیاردی است و شهرداری جویبار در سالجاری حدود ۱ میلیارد و ۷۰ میلیون تومان برای آسفالت کوچه ها هزینه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه از بدو تاسیس شهرداری از ۵۷ سال قبل ممیزاملاک در این شهر تهیه نشده است ، اظهار داشت: با توجه به نبودن ارائه ممیز املاک آمار دقیقی در این شهر وجود نداردو شهرداری در اقدامی جدید شروع به تهیه ممیز املاک در این شهر کرده است.

یاری بودجه شهرداری جویبار در سالجاری را ۱۷ میلیارد تومان بیان کرد و افزود: بیش از ۹۰ درصد پیاده رو های شهر خراب بوده است و در ۵ منطقه شهر بازسازی پیاده روها در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و در مرحله نخست دوهزار مترمربع پیاده روها در حال بازسازی است.

وی در ادامه به حواشی جمعه بازار در خصوص ترافیک، ساماندهی غرفه ها ، بهداشت و زباله ها اشاره کردو گفت: زمین فروشی های زیادی سالها قبل درجمعه بازار صورت می گرفت و متاسفانه کسی جلوی این تخلفات را نمی گرفت تا اینکه بنده این مسئله را به گوش دادستان رساندم تا جلوی این زدو بندها گرفته شود.

وی با اعلام اینکه برای نخستین بار پیمانکاری جمعه بازار به مزایده گذاشته شد، خاطر نشان کرد: همه دستگاههای نظارتی اذعان دارند این مزایده بطور قانونی برگزارشد و سه فرد برتر مزایده انتخاب و تا چندروز آینده پیمانکار نهایی جمعه بازار معرفی می شود.

وی تاکید کرد: همه خیالشان راحت باشد مسیر قانونی جمعه بازار طی خواهد شد و حق به حقدار خواهد رسید.

شهردار جویبار برنظارت بیشتر دستگاههای  محیط زیست و بهداشت بروضعیت جمعه بازار تاکید کردو گفت: این شهر ساخته نمی شود تا حاکمیت ، دولت و ملت باید درکنار هم شهر را درجهت توسعه سوق دهند.

شهردار جویبار از وجود ۱۰۰ نیروی مازاد در شهرداری خبر داد و گفت: متاسفانه بیشتر درآمدهای شهرداری صرف هزینه های جاری می شودو برنامه های تدوین شده شهرداری باید براساس منابع مالی این نهاد تنظیم شود.

یاری اولویتهای نخست شهرداری را دربحث ایجاد درآمد پایدار و توسعه گردشگری بیان کرد و گفت: در سالجاری مزایده جمعه بازار و دریا سه برابر سالهای قبل انجام شده و به رقم ۸۰۰ میلیون تومان رسیده است.

یاری بیان کرد: جزو انگشت شمار شهرداری هایی هستیم که اقدام به خریداری زمین کردیم و ۱۱ هکتار از مراتع واسوکلا برای احداث پارک جنگلی خریداری و درحال حاضر به دنبال جذب سرمایه گذار از طریق فراخوان عمومی از طریق مزایده هستیم.

وی رفع مشکل روشنایی و آب ، رنگ آمیزی آلاچیق ها و تعمیر سرویس بهداشتی ها را از برنامه های شهرداری در طرح دریای چپکرود عنوان کرد و گفت: حصار کشی طرح و ایجاد فضای سبز از دیگر برنامه های شهرداری برای طرح سالمسازی دریا در آینده نزدیک است.

وی با تاکید براینکه طرح تفکیک زباله از مبدا باید فرهنگ سازی شود ، تصریح کرد: دراین شهر با این گستره جمعیت تنها یک ماشین مکانیزه حمل زباله و سه نیسان وجود داشت که این شهرداری در حال خریداری ماشین مکانیزه حمل زباله دیگر در جویبار است.

کد خبر 4341231

منبع: مهر

کلیدواژه: آسفالت جویبار شهرداری ها بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان شهرکرد شیراز مشهد بیرجند خرم آباد یاسوج خطبه های نماز جمعه مواد مخدر آتش سوزی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۴۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران

به گزارش خبرآنلاین، زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است. از راه‌اندازی کارواش تا صافکاری و نقاشی، از قفل‌سازی و تعمیر شیشه تا بهره‌برداری در قالب پارکینگ خودرو. اراضی پایین پل‌های تهران، زمین‌های شهر محسوب می‌شود و مالک آن یه بهتر است گفته شود «نگهبان این اراضی»، شهرداری تهران است.

حال اگر استفاده تجاری از زیرپل‌های تهران، با اجازه شهرداری است، «درآمد روزانه بودجه شهرداری از این محل» در کدام یک از ردیف‌های مصوب بودجه تهران قید می‌شود؟

اگر هم کاسبی زیرپل، بدون هماهنگی با مدیران شهر بوده، در این صورت این «حیات خلوت» موجود در پایتخت چطور شکل گرفته است که شهرداری به محض «بدهی یک مغازه به شهرداری»، با بلوک سیمانی جلوی کسب و کار او را می‌گیرد اما اینجا در روز روشن، تجارت با اراضی شهر بدون پرداخت «حق شهر» برقرار است؟ عکس از بزرگراه یادگار امام گرفته شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901289

دیگر خبرها

  • تصاویری تلخ از داخل کوچه‌های شهرک چوبی سوخته در گیلان | آتش از کجا شروع شد؟
  • دستگیری ۴ اراذل اوباش سابقه دار در جویبار
  • حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی
  • نظامی گنجوی شاعر شهیر تفرشی
  • «قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست
  • خوک خاکی؛ پسرخاله مورچه خوار (فیلم)
  • پخش و توزیع ۱۱۰ تن آسفالت درمنطقه۲ اراک
  • تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر
  • بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران
  • چپ‌کردن عجیب ماشین چینی توی کوچه! (فیلم)