Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-02@21:19:16 GMT

کلاف سردرگم مدیریت جمعه بازار جویبار

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۷۴۰۱۱

مدیریت جمعه بازار جویبار سبب شده است تا جلسه طرح سوال از شهردار جویبار از سوی شورای شهر برگزار شد.به گزارش بلاغ، جلسه طرح سوال از شهردار جویبار از سوی شورای شهر بعد از ظهر امروز برگزار شد.

در این جلسه سید حسین میری رئیس شورای شهر جویبار از علی یاری شهردار شهر جویبار سوال کرد که چرا با توجه به برگزاری مزایده پیمانکار مدیریت جمعه بازار اما هنوز پیمانکاری مشغول به کار نشده است؟

یاری با اشاره به اینکه به طور کامل با شرایط و جو جمعه بازار جویبار آشنا هستم گفت: همیشه شعار داده‌ایم که صرف و صلاح شهرداری برای ما مهم است و مزایده را به خوبی برگزار کردیم و تا وقتی می خواهیم خوب کار کنیم کسانی هستند که جلوی کار را می گیرند زیرا مصر به برگزاری مزایده بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در دوره قبل بدون برگزاری مزایده‌ای پیمانکار قبلی تمدید شد اظهار کرد: در این دوره مزایده به صورت قانونی برگزار شده و پاکت های شرکت کننده به حراست تحویل داده شد و برخی از پاکت ها پس از باز شدن به دلیل ناقص بودن مدارک کنار رفتند و در آخر آقایان قلی پور، سوزنی و نوذری نفرات اول تا سوم شدند.

شهردار جویبار بیان کرد: طی نامه از سوی اداره اماکن شهرستان نفر اول به دلیل اشتغال در شغل معلمی احراز صلاحیت نشد و نفر دوم نیز تایید نگردید ولی دادستان طی نامه ای اعلام کرد صلاحیت نفر اول مورد تایید است.

یاری خاطرنشان کرد: این سختی ها و فشارها را تحمل می کنم زیرا نباید جایگاه شهرداری و شورا زیر سوال برود.

اسماعیل فولادی عضو شورای پنجم شهر جویبار در این باره اظهار کرد: آنچه که در این باره در حال اتفاق است مقدمه آن از شهرداری شروع شد و یکی از شرکت کنندگان در این مزایده با پناهگاهی که در شهرداری ایجاد کرده در حال توهین به شورا است.

وی با بیان اینکه بازار یک صنف است گفت: زمانی که فرماندهی انتظامی شهرستان جویبار صلاحیت نفر سوم را تایید کرد باید قرارداد منعقد شود زیرا مشکل قانونی ندارد و تأخیر دراین کار و طولانی شدن این موضوع باعث بروز حاشیه شده است.

محمد فقیهان یکی دیگر از اعضای شورای شهر جویبار در این جلسه افزود: هرکسی براساس ظن خود مسائل را تحلیل می کند و زمانی که نزدیکی یکی از شرکت کنندگان مزایده را با شهردار می بیند ابهاماتی در ذهن مردم ایجاد می شود.

وی با انتقاد از ساز و کار برگزاری مزایده مدیریت جمعه بازار جویبار گفت: اگر شهردار مشاورین خوبی داشت هیچ وقت این مشکلات پیش نمی آمد و اگر ابتدا شرکت کنندگان برگه استعلام خود را از نیروی انتظامی دریافت می کردند این حاشیه ها برای این موضوع ایجاد نمی شد و کسی خود را محق نمی دانست.

شهرداری از برنامه های خود در سال 97 عقب است

یکی دیگر از سوالات اعضای شورای شهر این بود که چرا تاکنون با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب در 6 ماه نخست سال بهسازی معابر عمومی انجام نشد؟

شهردار جویبار با بیان اینکه 400 کوچه خاکی در شهر جویبار وجود دارد اظهار کرد: 508 میلیون تومان قیر خریداری شده است اما تجهیزات فنی کافی برای انجام این کار نداریم و در حال برگزاری یک مناقصه عمومی هستیم تا این کار صورت گیرد.

محمد فقیه عضو شورای شهر جویبار بیان کرد: در اجرای مناقصه شرکت کنندگان باید شرایط ما را بپذیرند و بعد در مناقصه شرکت کنند.

اسماعیل فولادی دیگر عضو شورای شهر جویبار خاطرنشان کرد: 6 ماه نخست سال بهترین فرصت برای کارهایی مثل بهسازی معابر است که شهرداری با تأخیر در بهبود تجهیزات این فرصت را از دست داد و به طور کل شهرداری از برنامه های خود در سال 97 عقب است.

شهر جویبار محروم از ابتدایی ترین علائم ترافیکی

یاری در پاسخ به سوال عدم اجرای مصوبات شورای ترافیک گفت: بیشترین اجرای مصوبات شورای ترافیک در این دوره بوده است که باید بر اساس توان مالی خود گام برداریم که برخی از مصوبات در توان مالی شهرداری نیست.

فولادی بیان کرد: ابتدایی ترین علائم ترافیکی در شهر جویبار وجود ندارد و با توجه به اینکه امسال برای مطالعه ترافیکی شهر بودجه ای هم در نظر گرفته شده است اما هنوز اقدامی از سوی شهرداری صورت نگرفته است.

همت بخشیان عضو شورای شهر جویبار تأکید کرد: حفظ جان شهروندان برای ما در اولویت است و حاضریم برخی کارها انجام نشود ولی نقاط پرخطر ایمن سازی شود.

شهردار نباید به دنبال راضی نگه داشتن افراد خاصی باشد

محمد فقیهان عضو شورای شهر با انتقاد از اقدامات شهردار در طرح دریا اظهار کرد: شهردار بدون هماهنگی و مشورت با اعضای شورای شهر و بدون طرح و برنامه مشخصی دست به اقداماتی در طرح دریا زد که این اقدامات مشکلاتی را در سطح شهر به وجود آورد.

وی با بیان اینکه شهردار نباید به دنبال راضی نگه داشتن افراد خاصی باشد گفت: نباید کارها را به دقیقه آخر کشاند و به دلیل نداشتن فرصت از شورا موافقت گرفت و کارها به صورت مطلوبی انجام نشود.

علی یاری شهردار جویبار در این رابطه بیان کرد: اولویت ما در طرح دریا، برق، آب، سرویس های بهداشتی، بتن ریزی بوده است و امسال 200میلیون تومان برای بهسازی تجهیزات برقی هزینه کردیم.


70 درصد نهال‎هایی که در حریم شهر کاشته شد خشک شد

وی در پاسخ به سوال غیرواقعی بودن آمارهای کاشت 30هزار نهال و صرف هزینه های سنگین برای خرید و نگهداری آن ها گفت: از 30 هزار نهال حدود 10 هزار اصله کاشته شد و مابقی برای سال آینده قابل استفاده است و نیروهای شهرداری با تمام تلاش در حال حفظ و نگهداری آن ها هستند.

فقیهان عضو شورای پنجم شهر جویبار یادآور شد: همه از وجود بحران آب باخبر بودیم بنابراین خرید این مقدار نهال ضمن اینکه هزینه های سنگینی را بر دوش شهرداری ایجاد کردیک تصمیم عجولانه از سوی شهردار بوده است.

فولادی دیگر عضو شورای شهر افزود: به جرأت می توانم بگویم 70 درصد نهال هایی که در حریم شهر کاشته شد خشک شده است و علاوه برآن کاشت نهال در حریم شهر در جدول سرانه فضای سبز شهر محسوب نمی شود.

شهردار شهر جویبار در پاسخ به این سوال که چرا بدون برنامه و پیش بینی در بودجه کارها انجام می شود گفت: تمام بودجه صرف هزینه های جاری شهرداری می شود و اگر بخواهیم براساس بودجه پیش برویم کار عمرانی یا خدماتی نمی توانیم انجام دهیم.

فولادی تأکید کرد: برخی کارهای شهردار نشانه بی اعتمادی به شورای شهر است که پسندیده نیست.

در پایان در مورد مسدود شدن حساب شهرداری و دریافت چک جدید سوالاتی مطرح شد که شهردار شهر جویبار اظهار کرد: به دلیل عدم پرداخت بیمه تامین اجتماعی از سوی پیمانکاران از سال 1379، بیمه این حساب را مسدود کرده است و چک جدید از یک حساب مشترک شخصی که از سال های قبل داشته ایم دریافت کردیم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۴۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: دستگاهای متولی به خوبی به وظیفه خود در اجرای چرخه کامل درمان معتادین متجاهر عمل نکردند و دستگاه قضائی با ترک فعل‌های صورت گرفته برخورد جدی خواهد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی ظهر امروز در بازدید از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمپ نگهداری و درمان معتادان متجاهر ماده 16 کرمان با بیان اینکه مزایده فروش خودروهای توقیفی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در هر فصل باید برگزار شود، اظهار داشت: در سال گذشته 2هزار و 667 خودرو در پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمان وجود داشت که از این تعداد یک هزار و 845 خودرو از طریق مزایده به فروش رفت.

وی با بیان اینکه باید تمامی خودروهای موجود در پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمان تعیین تکلیف و اتومبیل‌هایی که قابلیت پلاک‌گذاری ندارند اوراق شوند، گفت: باید مزایده‌ها به‌صورت هر سه ماه یکبار برگزار و خودروهایی که از سال 1401 به بعد به پارکینگ آورده شده‌اند، تعیین تکلیف قضایی شوند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه‌ در حال حاضر بیش از 300 خودرو آماده فروش از طریق مزایده است که امیدواریم در خرداد ماه مزایده این خودروها برگزار شود، افزود: تمام مراحل فروش و مزایده به صورت هوشمند و در بستر سامانه انجام می‌شود و حتی خریداران نیاز به بازدید حضوری هم ندارند.

حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در بازدید از مرکز نگهداری و درمان معتادین متجاهر ماده 16 کرمان با تاکید بر اینکه بازتوانی و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد، گفت: هم اکنون قریب به 380 رهجو در کمپ ماده 16 شهر کرمان نگهداری می‌شوند و این مرکز نیازمند امکانات و تجهیزات بیشتری جهت درمان رهجویان است.

وی با بیان اینکه برای 24 دستگاه در آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان وظایفی تعریف شده و این دستگاه‌ها مکلف به انجام مسئولیت‌های خود در قبال این بیماران هستند، بیان کرد: متاسفانه تاکنون دستگاه های متولی به خوبی به وظیفه خود در زمینه اجرای چرخه کامل درمان و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر عمل نکردند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: به همین دلیل شاهد بازگشت مجدد این افراد به کمپ‌های ترک اعتیاد هستیم و دستگاه قضائی با سهل‌انگاری و ترک فعل‌های صورت گرفته در این ارتباط برخورد جدی خواهد کرد.

وی تاکید کرد: بایستی دستگاه‌های متولی در این حوزه در استان کرمان با کمک شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر امکانات و تسهیلات بیشتری را در جهت نگهداری و مراقبت و درمان معتادان حاضر در کمپ‌های  ماده 16 شهر کرمان اختصاص دهند.

حجت الاسلام حمیدی با بیان اینکه بایستی در کنار درمان و نگهداری از معتادان، شان انسانی و حقوق شهروندی آنان نیز مورد توجه قرار گیرد، افزود: مراقبت‌های قبل، حین و بعد از خروج به گونه‌ای باشد که فرد دوباره در دام اعتیاد گرفتار نشود.

وی سهم بعضی از نهادها مانند شهرداری و بهزیستی را در این راستا بیشتر دانست و گفت: متاسفانه وجود کارتن خواب‌ها و معتادان در شهر موجب شده است تا بعضی از نقاط شهر جلوه نازیبایی به خود گیرد و مشکلاتی برای مردم و مدیریت شهری ایجاد شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان بیان کرد: بایستی با توجه به ناکافی بودن فضا و امکانات موجود و همچنین تکمیل چرخه بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر، ساخت و تکمیل دهکده  سلامت در دستور کار جدی شورای هماهنگی قرار گیرد و فضاهای مورد نیاز زودتر به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد