Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-03@01:59:59 GMT

تحقق 74 درصدی سهمیه اشتغال در جویبار

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۳۳۶۵۱

تحقق 74 درصدی سهمیه اشتغال در جویبار

فرماندار جویبار گفت: با تلاش ادارات و سازمان‌ها در جویبار 74 درصد سهمیه اشتغال این شهرستان محقق شد.به گزارش بلاغ به نقل از جویباران، رجبعلی وهابی در جلسه کارگروه اشتغال و تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان جویبار اظهار کرد: باید از واحدهای صنعتی و تولیدی که برای کشور و شهرستان مفید هستند و وضعیت اقتصادی را بهبود می‌بخشند حمایت کامل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: برخی از ادارات شهرستان در رسیدن به سهمیه معین در بخش اشتغال به‌خوبی عمل کردند که جای تقدیر و تشکر دارد.

فرماندار جویبار بابیان اینکه 74 درصد سهمیه اشتغال شهرستان تحقق پیداکرده است گفت: با تلاش ادارات و سازمان‌ها در جویبار 74 درصد سهمیه اشتغال این شهرستان محقق شد.

این مسئول همچنین به بسته رونق تولید اشاره و عنوان کرد: در بخش بسته رونق تولید اداره جهاد کشاورزی جویبار تاکنون به هشت طرح تسهیلاتی به مبلغ 5 میلیارد و 800 میلیون تومان پرداخت کند.

وهابی گفت: در حوزه صنعت نیز اداره صنعت، معدن و تجارت نیز به هفت طرح تسهیلاتی به ارزش 8 میلیارد و 400 میلیون تومان پرداخت کرده است. کد مطلب: 350791  

کلان‌نگری؛ حقله مفقوده توسعه در مازندران

فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، تیغه دولبه برای کودکان/ نظارت دقیق به‌جای ممانعت مطلق

فاطمه(س)؛ الگوی تمام عیار انسانیت در اعصار تاریخ

چرایی ادامه‌دار بودن فروش اسلحه با وجود کشتار دانش‌آموزان در آمریکا  

بازار همچنان در خواب زمستانی/ خبری از تب‌وتاب بازار شب عید نیست

لوازم بهداشتی قاچاق بلای جان مردم/ افزایش ارز ؛ عامل اصلی گرانی کالاها

    تحقق 74 درصدی سهمیه اشتغال در جویبار باز هم لغو جلسه و باز هم بلاتکلیفی! تولید سرمایه اجتماعی در سایه انسجام واکنش امام‌جمعه و فرماندار جویبار به زمین‌خواری در سواحل + عکس نوشت بازار همچنان در خواب زمستانی/ خبری از تب‌وتاب بازار شب عید نیست تصاویر برفی روستای نیاک لاریجان   آمل، برای عابران پیاده جایی ندارد! کلان‌نگری؛ حقله مفقوده توسعه در مازندران عقب مانده در رساندن جامعه به عدالت هستیم/ 97، سالی با برنامه برای مدیران تنکابنی افتتاح پروژه آب شیرین‌کن گلوگاه پس از سال‌ها انتظار پنجمین جشنواره ملی گل و گیاه در بابل افتتاح شد+ تصاویر اعزام سومین گروه جهادی از میاندورود به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه+ تصاویر پشت پرده علت سقوط هواپیمایی تهران ـ یاسوج تشییع باشکوه دو شهید گمنام در سیمرغ   تدفین شهدای گمنام در دانشگاه آزاد محمودآباد   تخصيص 200 ميليون دلار اعتبار براي تأمين آب شرب روستايي کشور پیکر پاک پدر شهیدان "عبوری" در ساری تشییع شد   15 اسفند آغاز طرح نظارت بازار شب عید در مازندران تشییع 2 شهید خوشنام دفاع مقدس در محمودآباد تنیسور آملی رتبه اول رنکینگ تنیس بانوان کشور را کسب کرد  

عزاداری عاشقان فاطمی در بابل  

شب وداع با ۱۲ شهید گمنام دوران دفاع مقدس در قائم‎شهر  

شهر به احترامتان، تمام قد ایستاد  

جان‌باختن تعدادی از هموطنان مازندرانی در سانحه سقوط هواپیمای مسافربری

مراسم استقبال و تشییع پیکرهای مطهر 12 شهید گمنام در سوادکوه  

تساوی خانگی نساجی ماندران مقابل اکسین البرز  

عرضه بسته‌بندی برنج در مازندران از سال 97/ واردات برنج نقطه مقابل اقتصاد مقاومتی است

پدر شهيدان عبوری به فرزندان شهيدش پيوست

عبور چشم‌بسته فرمانداری نکا از یک تکذیبیه مهم/ وقتی یک مسئول، عدم صداقت خود را فریاد می‌زند

ساخت داروی ایرانی با پلاسمای ایرانی در آمل/ تولید آمپول روگام در انتظار داوطلبانی با گروه خونی منفی

 

تغییر هم‌زمان 3 مدیر در جهاد کشاورزی مازندران

 

راهپیمایی 22 بهمن نشانگر پایبندی ملت به آرمان‌های انقلاب است

برخورد دور از انتظار فرماندار نکا با مردم در راهپیمایی 22 بهمن 96 +عکس و فیلم  

صدور کارت برای خبرنگاران قول بر زمین‌ مانده ارشاد مازندران

مسئولان حق از دست‌رفته مردم جویبار را بازگردانند

      صفحه نخست شهرستان‌ها سیاسی فرهنگ اقتصادی مذهبی اجتماعی ورزشی آرشیو تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.   توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۳۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود

ایسنا/همدان منتخب مردم رزن و درگزین در مجلس گفت: با توجه به مسأله خشکسالی و با توجه به ظرفیت‌های موجود شهرستان‌های رزن و درگزین در زمینه کارآفرینی و اشتغال باید با مشارکت مردم این دو شهرستان از کشاورزی به سمت صنعتی شدن سوق داده شود.

سیدابوالحسن مصطفوی‌غمام در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در آینده با این روال نمی‌توانیم ادامه دهیم، باید شهرک صنعتی رزن و درگزین به کار بیاید، در حال حاضر ۳۵ سال از افتتاح شهرک‌ صنعتی رزن می گذرد اما تنها ۱۰ درصد ظرفیت آن فعال است.

وی اضافه کرد: باید سرمایه‌گذاران بومی منطقه را که به سایر استان‌های دیگر مهاجرت کرده و در سایر استان‌های دیگر سرمایه‌گذاری کرده‌اند را به منطقه بازگردانیم و با ظرفیت وجود چنین سرمایه‌گذارانی در کنار آموزش افراد بومی منطقه و کارآفرینی موجب افزایش سرمایه منطقه شویم.

مصطفوی‌غمام یادآور شد: در حال حاضر ۸۵ درصد محور اشتغال این دو شهرستان کشاورزی بوده و در برخی از روستاهای این شهرستان‌ها به علت کاهش بارندگی و خشکسالی‌ها دارای مشکلات آب هستیم و به طور قطع حرکت به سمت صنعتی شدن منطقه از نقش مؤثری در زمینه اشتغال منطقه برخوردار خواهد بود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مهم منطقه رزن و درگزین تصریح کرد: بخش بقراطی شهرستان رزن در کل کشور یکی از قطب‌های مهم تولید گیاهان دارویی بوده و ایجاد و توسعه گلخانه‌ها در این بخش از خام‌فروشی گیاهان دارویی تولید شده این بخش جلوگیری کرده و ارزش‌افزوده دوچندانی را نصیب مردم این منطقه می‌کند.

مصطفوی‌غمام در ادامه با بیان اینکه چندین روستای شهرستان‌های این منطقه ۸۰ تا ۹۰ درصد تولید رازیانه کشور را دارند، افزود: متأسفانه این منطقه فاقد صنایع تبدیلی مربوط به گیاهان دارویی بوده و این امر موجب شده تا گیاهان دارویی کشت و تولید شده منطقه خام‌فروشی شده و سایر کشورها صادر شود.

وی گفت: ایجاد کارخانه روغن و اسانس‌گیری  و صنایع تبدیلی و عرقیجات گیاهان دارویی از جمله رازیانه موجب می‌شود مردم بتوانند در منطقه خود دارای صنایع تبدیلی مربوط به رازیانه و گیاهان دارویی بوده و حتی در کارگاه‌های کوچک خود نیز نسبت به این امر اقدام داشته باشند و بحث گردشگری این روستاها با این کار در شهریورماه هر سال رونق بگیرد و درآمد و ارزش افزوده بیشتری را عاید مردم منطقه کند.

مصطفوی‌غمام با بیان اینکه قسمت‌های شمالی شهرستان‌های رزن و درگزین بیشتر در بحث تولید سیب‌زمینی فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: تولید سالانه سیب‌زمینی سه تا چهار روستای منطقه در برخی از سال‌ها بیش از ۴۰۰ هزار تن بوده اما نبود صنایع تبدیلی موجب شد تا سیب‌زمینی‌کاران منطقه سال گذشته بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان دچار ضرر شوند چراکه هزینه‌های کاشت، داشت و برداشت هر کیلو سیب‌زمینی ۱۰ هزار تومان است اما هر کیلو سیب‌زمینی تولید شده را به قیمت ۳۰۰۰ تومان فروختند حال آن‌که اگر دارای صنایع تبدیلی سیب‌زمینی در منطقه بودند چنین اتفاقی برای آنها رخ نمی‌داد و دچار چنین ضرری نمی‌شدند.

وی با اشاره به ضرورت توجه به بحث صنایع تبدیلی منطقه برای رونق اشتغال و حل مشکلات حوزه کشاورزی شهرستان اظهار کرد: اگر در منطقه سرمایه‌گذاری کشاورزی- صنعتی شود به طور قطع سرمایه‌ها از منطقه خارج نخواهد شد بلکه موجب می‌شود مردم به سرمایه‌گذاری در منطقه اعتماد کنند و با سرمایه‌گذاری در منطقه علاوه بر رونق اقتصادی منطقه مهاجرت معکوس را رقم زده و سایر سرمایه‌گذارانی که در سال‌های گذشته به سایر استان‌ها مهاجرت داشته اند را دوباره به منطقه بازگردانند.

منتخب مردم رزن و درگزین در خانه ملت در ادامه تصریح کرد: در یکی از روستاهای شهرستان درگزین ۱۰۰ هکتار گلخانه احداث شده که اکثر کارگران آن غیربومی و بیشتر افغانی هستند و پس از زمان برداشت به صورت فله بار شده و در دیگر استان‌ها بسته‌بندی و با برند آنها صادر و سود زیادی عایدشان می‌شود و در مقابل هیچ کس در منطقه ما از این محصولات سودی نمی‌برند و گلخانه‌های موجود این روستا هیچ کمکی به اشتغال منطقه نداشته است.

مصطفوی‌غمام یادآور شد: اگر محصولات تولیدی منطقه با برند منطقه درگزین و رزن صادر شود آن موقع است که توانسته‌ایم سرمایه و اشتغال مردم را ارتقاء دهیم و سرمایه را به شهرستان بازگردانیم.

وی با بیان اینکه نیمی از تولید مرغ استان همدان مربوط به شهرستان درگزین است، تصریح کرد: متأسفانه کشتارگاه ماکیان منطقه با گذشت چندین سال هنوز نیمه کاره باقی مانده و برای راه‌اندازی و افتتاح به چهار تا پنج میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که به طور قطع مرتفع شدن مشکل این کشتارگاه از نقش مؤثری در ارزش‌افزوده دوچندان برای شهرستان به همراه خواهد داشت و علاوه بر آن مرغ تولید شده شهرستان با برند منطقه معرفی خواهد شد.

مصطفوی‌غمام با بیان اینکه ۱۵ سال از کلنگ‌زنی محور اصله به کاج درگزین می‌گذرد اما هنوز هیچ اتفاقی در بحث زیرساخت این محور انجام نگرفته است، گفت: طی هشت سال تعداد ۵۷ نفر در این محور به علت تصادفات جان خود را از دست داده‌اند.

وی امنیت راه، بهداشت، اشتغال و آموزش را از اولویت‌های توجه ویژه خود برای رسیدگی دانست و گفت: در دور جدید مجلس شورای اسلامی تمامی این موارد را باید با جدیت پیگیر بود ضمن اینکه مشارکت مردم در این مسیر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی