Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@20:31:34 GMT

جمعه بازار جویبار در فهرست آثار ملی کشور ثبت شود

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۲۲۴۰۵

جمعه بازار جویبار در فهرست آثار ملی کشور ثبت شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با تاکید بر معرفی بازارهای هفتگی در جامعه، گفت: جمعه بازار جویبار در فهرست آثار ملی کشور ثبت شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساریبه نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، دلاور بزرگ نیا با بیان اینکه جمعه بازار این شهرستان یکی از قدیمی ترین بازارهای هفتگی در شمال کشور است، اظهار داشت: برای حفاظت از این میراث معنوی پرونده بازار هفتگی شهرستان جویبار به میراث فرهنگی کشور ارسال تا ثبت ملی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این بازار با قدمت بیش از 130 ساله،اقتصاد سنتی در خرید و فروش و عرضه محصولات را حفظ کرده است، افزود: آئین‌های سنت‌های قدیمی مانند برگزاری کشتی لوچو، بازی‌های سنتی، بند بازی، حل اختلاف ریش سفیدی، احیا خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان اینکه بیش از 50 راس گاو و گوسفند هر هفته در جمعه بازار این شهرستان برای پخت کباب کشتار شده و مشتریان از آن استقبال مناسبی دارند، گفت: این بازار سه هزار متر مربع وسعت دارد.

بزرگ نیا افزود: بیش از سه هزار فروشنده و خریداری از نقاط مختلف مازندران برای خرید و عرضه محصولات خود به این بازار می‌آیند.

سالانه بیش از 50 هزار نفر ازجمعه بازار جویبار دیدن و خرید و فروش می‌کنند.

انتهای پیام/

R41358/P1486/S6,74/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۲۲۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی

 آیت الله عبادی در دیدار مسئول موسسه بینش مطهر کشور ضمن گرامیداشت هفته معلم و سالروز شهادت علامه استاد آیت الله مطهری گفت: آثار شهید مطهری بیش از گذشته ترویج و مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی افزود: اساتید باید به صورت کلاسیک آثار و اندیشه‌های استاد مطهری، امام راحل، رهبر معظم انقلاب و سایر شخصیت‌ها را در برنامه‌های کاری و درسی قرار دهند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: مجلس و مسئولان فرهنگی وظیفه دارند تا آثار این استاد بزرگوار را در جزو برنامه‌های درسی قرار دهند. 

مسئول موسسه بینش مطهر کشور نیز با اشاره به اینکه امروز در کشور بیش از هزار نفر از اساتید و حوزه‌های علمی مورد تایید برای ترویج آثار و اندیشه‌های استاد مطهری در کشور فعالیت می‌کنند گفت: در این خصوص ۳۰ نفر از اساتید در خراسان جنوبی هستند که با هزار و ۲۰۰ دانش پژوه فعالیت می‌کنند.

هاشمی افزود: استفاده از کتاب‌های استاد مطهری و همچنین ۵ نفر از مراجع بزرگ کشور و بهره گیری از دیدگاه‌های آنان برای اقشار مختلف کودکان، نوجوانان و دانشجویان در برنامه کاری ما است.

وی گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند آثار شهید مطهری در مراکز فرهنگی نیز باید گسترش یابد و جزو برنامه‌های درسی آنان باشد که بنیان فکری افراد را تقویت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • تقسیم عجیب بودجه‌های فرهنگی؟ / وقتی میراث فرهنگی کمبود بودجه دارد اما بعضی نهادها پول‌های کلان می‌گیرند (فیلم)
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت